Nisita mast za nos, 10g

419,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

419,00 RSD

Opis proizvoda

Nisita mast služi za vlaženje suve sluznice nosa. Osigurava duži kontakt sa sluznicom i pruža zaštitu u dužem vremenskom periodu. Mogu je koristiti odojčad, deca i odrasli, trudnice i dojilje. Mast je dobro koristiti kada želite da olakšate smetnje koje izaziva začepljen nos, npr. kod kijavice. Boravak u prostorijama sa suvim vazduhom (grejanje ili klimatizovani prostori) izaziva suvoću sluznice nosa, a Nisita vlaži nos i olakšava disanje. Pomaže i kada je potrebno otopiti kruste (osušene ostatke prašine u nosu). Mast je bez dodataka konzervansa.

Način primene

Više puta dnevno naneti Nisita mast, 1 cm masti istisnuti tako da vrh tube bude što dublje u nozdrvi. Pritiskom na tubu istisnite mast i laganim masiranjem nozdrva ravnomerno je raspodelite po sluznici nosa. Mast se može nanositi na unutrašnju površinu nosa i pomoću štapića sa vatom. Postupak se može ponoviti nekoliko puta dnevno, a naročito je preporučljiva primena pre spavanja. Iz higijenskih razloga i smanjenja mogućnosti infekcije, preporučuje se da tubu koristi samo jedna osoba. Nakon upotrebe vrh tube treba obrisati.

Sastav

100g masti sadrži: 2,8g natrijum hlorida i 7,2g natrijumhidrogen karbonata.
Pomoćne supstance: beli vazelin, lanolinski alkoholi, tečni parafin, cetostearil alkohol, trigliceridi srednjeg lanca i etarsko ulje limuna.

Proizvođač

ENGELHARD ARZNEIMITTEL GMBH & CO.KG

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nisita mast za nos, 10g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *