Agu Baby proizvodi su predstavnici aparata koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama olakšavaju svakodnevne zadatke mladih roditelja. Pored toga što su ti proizvodi novi na tržištu, vrlo su pouzdani, ergonomični, njihova upotreba je jednostavna, bezbedna i komforna kako za roditelje tako i za decu.

Aparate možete povezati, pomoću Agu aplikacije, sa svojim mobilnim telefonom. U aplikaciji se automatksi čuvaju podaci i izmerene vrednosti, koje posle roditelji mogu pokazati lekaru.

Aparati koji su u ponudi:

 • beskontaktni i infrazvučni toplomeri,
 • intelligentni signalizatori temperature,
 • tihi i mesh inhalatori,
 • električni aspiratori za nos,
 • vage za bebe,
 • električne četkice za zube,
 • aparati za pripremu hrane
 1. AGU Giraffe – beskontaktni toplomer

Beskontaktni toplomer AGU Giraffe namenjen je prvenstveno deci jer omogućuje merenje telesne temperature bez dodira tela. Sam proces traje 1 sekundu, a preciznost merenja je vrlo velika sa svega ± 0,2°C odstupanja. Na kraju merenja se čuje zvučni signal, a ukoliko je temperatura povišena čuje se zvuk upozorenja. AGU Giraffe toplomer se takođe može koristiti za određivanje temperature raznih površina i tečnosti.

 1. Agu Eaglet – infracrveni toplomer

AGU Eaglet toplomer omogućuje brzo i precizno određivanje telesne temperature i nezavisno od temperature spoljašnje sredine daje pouzdane i tačne rezultate. Može se upotrebiti na dva načina: postavljanjem kraja toplomera u ušni kanal ili direktnim dodirom na kožu slepoočnog dela čela. Ovim toplomerom se takođe može izmeriti temperatura spoljašnje sredine. Njegov dizajn omogućuje vrlo laku i brzu primenu, pa je neophodan element svakom domu sa malom decom.

 1. AGU Skinny – inteligentni signalizator temperature

Groznica (povišena temperatura) sama po sebi nije bolest, već simptom uglavnom neke bolesti, zapaljenja, infekcije. AGU inteligentni signalizator temperatue neprekidno prati telesnu temperaturu deteta i obaveštava nas ako se ona promeni ili naglo povisi. Omogućuje nam da pratimo stanje deteta u bilo koje doba dana ili noći, kako ne bismo ometali dete u spavanju ili tokom igre. Signalizator se uz pomoć specijalne nalepnice fiksira na telo deteta bez osećaja nelagodnosti. Aplikacija na mobilnom telefonu sa kojom se aparat može povezati, pruža nekoliko opcija (nadzor više deteta, temperaturna lista, dijagrami itd…) i podatke čuva u svojoj memoriji. Ovaj izvanredan aparat predstavlja veliku pomoć ne samo roditeljima, već olakšava i posao lekara, jer se pokazivanjem dijagrama dobija jasnija slika bolesti i samim tim se terapija lakše određuje.

 1. AGU Balloon – kompresorski inhalator

AGU Balloon je najmanji i najtiši kompresorski inhalator u našoj ponudi, radi bez buke što znači da ga se deca ne plaše, a pri tom je vrlo kompaktan i pouzdan. Upotreba aparata je veoma komforna, lako se može poneti pa je zbog toga idealan i za putovanja. Ukoliko ne postoji mogućnost priključenja na električnu mrežu, inhalator se može koristiti i uz spoljašnji akumulator.

 1. AGU Tomchi – inhalator

Poznato je da deca ne vole dugo i mirno sedeti, ali uz AGU Tomchi mesh inhalator će inhalacija postati i te kako zanimljiva, pogotovo zato što mogu sama da drže inhalator u rukama. Ovaj aparat je osmišljen upravo kao pomoć u terapiji mukoznih oboljenja disajnih puteva dece. Veličina aerosolnih čestica koja iznosi 4-5μm, omogućuje da aktivna supstanca-lek ispolji dejstvo tačno tamo gde je potrebno, u bronhu i bronhijama. Postupak inhalacije traje kraće nego kod običnih inhalatora pa će zbog toga više voleti ovaj inhalator, a i roditeljima pruža veliko olakšanje.

 1. AGU Penguin – električni aspirator za nos

AGU Penguin je namenjen najmlađima i novorođenčadi. Posebno dizajniran mekani kraj omogućava bezbedno i precizno otklanjanje nagomilanog sekreta. U svojoj memoriji se nalazi 12 melodija od kojih možete da birate koja da se reprodukuje tokom rada. Melodije privlače pažnju bebe i olakšavaju posao roditelja.

 1. AGU Wally – vaga za bebe

Praćenje telesne težine i razvoja  bebe je jedan od najbitnijih zadataka roditelja u prvim mesecima nakon rođenja. Bitno je znati da li beba dobija dovoljno hrane za rast i razvoj. Pomoću Agu Wally smart vage lako se mogu pratiti bebina težina i visina. Vagom se može upravljati manuelno ili putem AGU aplikacije u kojoj se podaci automatski čuvaju. Aplikacija vrši i analizu odrađenih merenja i prikazuje na koji način se beba razvija.

 1. AGU Brushy – električna četkica za zube

AGU Brushy pametna četkica u kombinaciji sa AGU aplikacijom uz igru uči decu kako da samostalno i pravilno peru zube. Aplikacija reprodukuje kratak crtani film čija interesantna priča i zabavan lik inspirišu i olakšavaju učenje pranja zubića. Roditelji preko aplikacije dobijaju obaveštenje da li je dete (ili deca) pravilno opralo zube. Četkica se uključuje jednim dugmićem, a meka antibakterijska četkica može da radi na 3 načina. Nikad nije bilo ovako lako i zabavno  učenje dece na pravilno pranje zuba!

 1. AGU Bubbly – multifunkcionalni ketler

AGU Bubbly ujedinjuje sve funkcije za pripremu zdrave i nutritivne hrane za bebe. Omogućuje laku i brzu obrade hrane na nekoliko načina kao što su: zagrevanje dohrane, parenje, sterilizacija flašica i cucli, kuvanje ili zagrevanje vode do željene temperature, priprema čaja.