Apolo apoteka je osnovana 2007. godine, sa sedištem u Molu. Zahvaljujući posvećenom radu i godinama koje su protekle od osnivanja do danas, naši kupci nas mogu pronaći u čak pet potiskih mesta, u Senti, Adi, Molu, Utrinama i Bačkom Petrovom Selu.

Naši prioriteti su naši potrošači i njihovo zdravlje. Ova prioritetna misao nas vodi ka ostvarivanju naših ciljeva, među kojima je i pružanje pomoći u skladu sa našim stručnim znanjem. Činimo sve kako bi u najvećoj meri zadovoljili potrebe kupaca zarad poboljšanja i očuvanja njihovog zdravlja. Ovo su samo neki od glavnih razloga zbog kojih smo pri pružanju usluga akcenat stavili na povoljnost proizvoda, stručnost i ljubaznost osoblja.

Naši zaposleni Vam stoje na raspolaganju u slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja koja imate vezano za Vaše zdravlje ili zdravlje Vaše porodice.

Za više informacija o našim akcijama, raznim uslugama i aktuelnim vestima, pratite našu internet stranicu ili nas zapratite na društvenim mrežama!

Podaci preduzeća

Naziv: Apoteka Apolo
Adresa: Ada 24430, Lenjinova 5
Delatnost i šifra delatnosti: 4773 – Trgovina na malo farmaceutskim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama – apotekama;
Matični broj: 08877483
Poreski broj: 105124866
Web stranica: apoteka-apolo.rs
Telefon: 063/86-59-014
E-mail: info@apoloapoteka.rs.