Apoteka-Apolo u saradnji sa kurirskom službom City Express vrši isporuku pošiljki na celoj teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbe primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžba izvršena u toku vikenda (subota i nedelja), dostava se vrši kao i za narudžbe primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Proizvodi će biti upakovani tako da ne bi došlo do oštećenja uobičajenim rukovanjem robe u transportu. Prilikom preuzimanja paketa, kupac je dužan da proveri da li je naručen proizvod fizički oštećen i ukoliko jeste, istog trenutka treba da podnese reklamaciju kuriru koji je paket dostavio. U slučaju da su na pošiljci (kutiji) prisutna i vidljiva oštećenja, kupac ima pravo da odbije preuzimanje pošljike. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je obavezan da potpiše otpremnicu i vrati je dostavljaču City Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka proizvoda kupljenih na sajtu Apoteka-Apolo se vrši isključivo putem kurirske službe City Express na teritoriji Republike Srbije.

Cena isporuke

Za narudžbe vrednosti do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 299,00 RSD.

Za narudžbe vrednosti preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.