Pino Didaktička klackalica 3 u 1, 8637

1.999,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.999,00 RSD

SKU: 28565 Kategorije:

Opis proizvoda

 

Sjajno didaktičko i edukativno sredstvo za igru prepunu znanja!
odlična zabava za mališane
vežbe fine motorike
razvoj preciznosti pokreta
vežbe koncentracije i pažnje
vežbe koordinacije oko-ruka
usvajanje znanja o ravnoteži
učenje boja, brojeva, brojevnog niza
kvalitetno drvo, fina obrada
sigurne ivice i boje
23 elementa za igru
Pino 3 u 1 Didaktička Klackalica je igračka koja obuhvata 3 igre.
NIZANJE DRVENIH ELEMENATA – CVETIĆA NA KANAP
Igra u toku koje dete niže drvene, šarene cvetiće na kanap predstavlja odličnu vežbu fine motorike i ima značaj za razvoj koordinacije oko-ruka, preciznosti i strpljenja.
UČENJE BROJEVA, BROJEVNOG NIZA
Didaktička Klackalica sadrži postolje (sa ilustracijama cifara i nazivima brojeva na engleskom jeziku), štapiće koji se umetnu u postolje i drvene elemente-cvetiće sa ilustrovanim bojevima. Uz pomoć odraslih, dete treba da postavi štapiće po veličini u postolje i niže elemente na njih: prvo po bojama (za mlađi uzrast), a kasnije po bojama i brojevima. U toku slaganja, dete će lako i brzo naučiti brojeve i brojevni niz do 5.
UPOZNAVANJE POJMA RAVNOTEŽE I VEŽBE BALANSIRANJA
Kada se na postolje igračke umetne polukružni dodatak, ono postaje „klackalica“ na koju treba poslagati drvene cvetiće, ali tako da klackalica stoji ravno i da cvetići ne padnu sa nje. Dete treba da putem procene i planiranja nauči kako da poslaže elemente da klackalica stoji uravnoteženo. U toku ove igre, dete uči o težini elemenata, brojnosti na jednoj i na drugoj strani, kao i o preciznom slaganju, kako ne bi došlo do rušenja elemenata. Pažnja, koncentracija, upornost i istrajnost – osobine su koje dete najviše uči i vežba u toku ovog dela igre.
Kvalitetno drvo garantuje dugotrajnu igru za više generacija dece, a višestruka namena donosi mnogo zabave i korisno ispunjeno vreme.
Sirovinski sastav: drvo, boje, kanap, lepak
Proizvođač

Pino