Pino Edukativni sat sa magnetima, 8644

2.299,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

2.299,00 RSD

SKU: 28566 Kategorije:

Opis proizvoda

PINO Edukativni sat sa magnetima – igračka kojom se igraju mala i velika deca istovremeno.
učenje pojmova
vežbe fine motorike
razvoj preciznosti pokreta
učenje brojeva, brojevnog niza
učenje gledanja na sat
kvalitetno drvo, fina obrada
sigurne ivice i boje
dvostrana tabla za igru, postolje i 12 drvenih elemenata
Pino Umetaljka Sat sa magnetima je igračka koja pruža mnogo benefita deci uzrasta od 18 meseci i starijoj. Najmlađi drugari uz ovu umetaljku mogu učiti pojmove (koji se sreću na farmi), boje, vežbati finu motoriku i preciznost pokreta umetajući elemente u udubljenja određenih oblika ili spajajući ih sa metalnim delovima na podlozi.
Pojmovi koji su ilustrovani u udubljenjima i na elementima za umetanje su tematski povezani i motivišu dete na razmišljanje i povezivanje ovih pojmova, usput gradeći trajno znanje o njima (gusenica-leptir, krava-mleko…).
Malo starija deca mogu učiti pojedinačne brojeve i brojevni niz, kako se brojevi izgovaraju na engleskom jeziku (ispisani nazivi u udubljenjima) i nazive oblika elemenata za umetanje (srce, krug, trougao, zvezda…).
Deca koja su usvojila ova znanja kao i odnos veće manje i delove dana, uz Pino Umetaljku Sat sa magnetima mogu naučiti gledanje na sat i precizno određivanje sata, minuta i sekundi.
Tabla u toku igre stoji na stalku koji omogućava vertikalni položaj sa malim uglom, za prijatniju igru.
Kvalitetno drvo garantuje dugotrajnost umetaljke, a višestruka namena donosi mnogo zabave i korisno ispunjeno vreme za igru.
Sirovinski sastav: drvo, boje, metal, lepak
Proizvođač

Pino