Pino Guralica – više vrsta, 7166

1.299,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.299,00 RSD

SKU: 8529 Kategorije:

Opis proizvoda

PAŽNJA
Cena se odnosi na jednu guralicu! Guralice postoje u 3 vrste životinja (meda, kuca i pčelica). Molimo Vas da prilikom naručivanja u napomeni napišete koju biste želeli ili nas kontaktirajte putem telefona. U protivnom će biti poslata jedna nasumično izabrana guralica. Hvala na razumevanju!

Krenite u prve šetnje sa Pino drugarima!

igračka za prve korake
zaobljene ivice
ergonomska drška
simpatična figura pčelice
perlice kao zvučni stimulans
wash friendly
Pino Guralica je igračka za stimulaciju prvih koraka. Ona pruža oslonac i podstiče dete na koračanje. Izuzetno je korisna kod dece koja nisu voljna za šetnju, nisu sigurna pri prohodavanju ili kod dece kojoj je potrebna dodatna stimulacija za koračanje.
Perlice na točkićima imaju ulogu zvučnog stimulansa, koji pri guranju zabavlja dete i motiviše ga na još pređenih koraka.
Figura omiljene životinje je imaginarni prijatelj kojeg dete vodi u šetnju, s kojim se druži i o kom brine. Može da bude veliki saveznik roditelja pri pozivu „Hajde da vodimo pčelicu u šetnju!” – i drugim situacijama vezanim za šetanje.
Ukoliko vam je potrebna pomoć u prvim, nesigurnim koracima ili stimulans za više šetnje – Pino Guralica Pčelica je pravi izbor!
Sirovinski sastav: drvo, boje (mogući dodaci za neke oblike: metal, kanap, filc)
Proizvođač

Pino