Alanerv kapsule, 20kom

1.799,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.799,00 RSD

Opis proizvoda

ALAnerv je dodatak ishrani koji sadrzi alfa-lipoinsku kiselinu, ulje borazine (22% gama-linoleinska kiselina), vitamine V grupe, vitamin E i selen. Vitamini B1, V2, V6 doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamin E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

ALAnerv se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa, za normalnu funkciju nervnog sistema i kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su dijabetesna neuropatija, sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalnog tunela, radikulopatije (cervikobrahijalna, lumbalna, lumboishijadična).

Doziranje i način primene

1 kapsula dnevno.
Prvi efekti očekuju se nakon mesec dana, ali terapiju treba nastaviti do oporavka funkcionalnih sposobnosti. Alanerv®  ne deluje samo na simptom, već i na  uzrok oboljenja. Može se koristiti tokom dužeg vremenskog perioda, u mono- ili politerapiji, bez neželjenih dejstava i međusobnih interakcija. Aktivni sastojci u Alanerv-u®  u preporučenim dozama su bezbedni za dugotrajnu primenu.

Sastav

alfa-lipoinska kiselina; ulje boražine; kapsula (želatin; zgušnjivač: glicerol; boje: titan-dioksid, žuti oksid gvoždja); trigliceridi masnih kiselina; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum- stearat; D-a.-tokoferol; humektant: poligliceril-oleat; emulgator: sojin lecitin u sojinom ulju; kalcijum-D-pantotenat; piridoksinhidrohlorid; riboflavin; tiamin-mononitrat, natrijum-selenat.

Proizvođač

Goodwill Pharma

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Alanerv kapsule, 20kom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *