Alpenkrauter emulzija, 200 ml

1.549,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.549,00 RSD

Opis proizvoda

Prirodna krema na bazi alpskih lekovitih biljaka. Alpska krema – Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje. Alpska krema je nastala davnih tridesetih godina prošlog veka, napravljena po tradicionalnoj recepturi i sastavljena od brojnih lekovitih biljaka kao što su: menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i drugih.

Efikasna je kod ublažavanja bolova i primene kao što su: bolovi u leđima i ukočenost, reumatska oboljenja i bolovi u mišićima i zglobovima oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća, bolovi i ukočenost vrata, povrede kolena, ramena, kukova, glavobolja, loša cirkulacija, ublažavanje otoka ili ujed insekta itd. Alpska krema zbog svoje efikasnosti ima primenu i nakon sportskih povreda, upala i istegnuća mišića, za masaže.

 

Način primene

Alpska krema je isključivo za spoljašnju upotrebu i koristi se utrljavanjem u kožu, najbolji rezultati su nakon tuširanja toplom vodom zbog proširenih pora. Koristi se i za poboljšanje slabe cirkulacije, jer nakon primene na početku delovanja hladi, a kasnije greje.

 

Sastav

U sastav ulaze ekstrakti alpskih biljaka, planinske jele, ruzmarina, nane, eukaliptusa, kamfora, mente.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Alpenkrauter emulzija, 200 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *