Asepsol 1% rastvor, 1L

179,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

179,00 RSD

Opis proizvoda

Asepssol 1 % je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje sa delovanjem na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa – viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva new castle bolest živine. Nerazblažen proizvod pokazuje potpuni dezinfekcioni efekat posle 30 sekundi od kontakta sa bakterijama uključujući i Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA).
Asepssol 1% je rastvor namenjen za dezinfekciju podova i površina u domaćinstvima, bolnicama i domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama, i sredstvima javnog prevoza i transporta.


Način primene

Asepssol 1 % se upotrebljava, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se formira zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u direktan kontakt sa hranom, posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom.


Sastav

100 ml rastvora sadži 1% kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-C12-18 – alkildimetil, hloridi,  CAS broj:  68391-01-5

Proizvođač

Jasvel

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Asepsol 1% rastvor, 1L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *