Hyalfit gel sa hladećim efektom, 50ml

799,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

799,00 RSD

Opis proizvoda

Hyalfit gel je preparat za masažu koji ima umirujuće dejstvo na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja pri čemu veoma brzo i dugotrajno dovodi do olakšanja simptoma. Kombinacija mentola sa alkoholom poboljšava prokrvljenost, hladi i olakšava apsorpciju aktivnih supstanci. Uravnotežena kombinacija tri biljke u Hyalfit gelu (indijski tamjan – Boswellia serrata, gavez, divlji kesten) svojim blagotvornim dejstvom poboljšava pokretljivost koštano – zglobnog sistema. Hijaluronska kiselina prisutna u Hyalfit gelu je sastavni deo sinovijalne tečnosti zglobova.


Doziranje i način primene

Upotrebljava se dva do četiri puta u toku dana. Nanosi se na mišiće i/ ili zglobove pri čemu je važno da se uvek temeljno umasira. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od tri godine. Ne treba ga nanositi na sluznice, kožu koja ima bilo kakva oštećenja ili otvorene rane. Izbegavati kontakt sa očima.

Sastav
Ekstrakt indijskog tamjana (Bowelia serrata), ekstrakt korena gaveza, ekstrakt divljeg kestena, mentol i eukaliptus, hijaluronska kiselina

Proizvođač

Mv Pharm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hyalfit gel sa hladećim efektom, 50ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *