Immuno sirup Bimbi, 200ml

1.039,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.039,00 RSD

Opis proizvoda

Immuno sirup se preporučuje za jačanje imuniteta i povećanje otpornosti organizma dece i tinejdžera. Pomaže kod akutnih, hroničnih i čestih virusnih i bakterijskih infekcija, kao i u svim stanjima oslabljenog imuniteta. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E štiti ćelije od oksidativnog stresa. Preparat je najbolje koristiti pre obroka, a može se staviti u čašu vode, soka ili čaja. Sirup je preporučljivo uzimati mesec dana pre polaska dece u kolektiv (vrtić, školu) u kontinuitetu od 3 meseca. Kod dece sa čestim respiratornim infekcijama, poželjna je i duža kontinuirana primena (u periodu od septembra do maja).

Doziranje i način primene

Pre upotrebe, sirup treba promućkati. Proizvod može da se upotrebljava kontinuirano tri meseca, dva do tri puta godišnje. Doziranje: deca od 1 do 3 godine 10 ml dnevno. Deca od 3 do 10 godine: 15 ml dnevno. Deca starija od 10 godina: dva puta dnevno po 10 ml. Nakon otvaranja bočice, sirup se može čuvati na sobnoj temperaturi (do 25°C) i treba ga iskoristiti u roku od 30 dana od otvaranja.

Sastav

Organski vezan helirani cink (cink-glukonat), organski helirani bakar (bakar-glukonat), prirodni vitamin C u kompleksu sa bioflavonoidima šipurka, vitamin E, vitamin B6, ekstrakt korena astragalusa, ekstrakt korena sibirskog žen-šena.

Proizvođač

Pharmalife

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Immuno sirup Bimbi, 200ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *