Pino Slagalica emocije-dečak, 5483-2

549,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

549,00 RSD

SKU: 37715 Kategorije:

Opis proizvoda

Upoznaj osećanja – upoznaj sebe i drugare sa Pino Slagalicom Emocije – Dečak.
prepoznavanje osećanja i razvoj empatije
pomoć pri socijalizaciji
razvoj fine motorike i logičkog razmišljanja
povezivanje u celinu
16 elemenata
kvalitetno drvo, fina obrada
čvrsta podloga za slaganje
PINO Slagalica Emocije Dečak je slagalica podeljena u četiri dela, od kojih se svaki sastoji od četiri pazle. Sastavljene pazle čine ilustracije osnovnih osećanja. Ljutnja, sreća, tuga i strah predstavljeni su simpatičnim likovima dečaka, a ispod svake sastavljene ilustracije nalazi se emotikon sa istim osećanjem.
Na sredini igračke se nalazi drveni krug, čijim se okretanjem otvara polje sa emotikonom- emocijom ilustracije koju treba slagati.
Pino Slagalica Emocije – Dečak je veoma korisna za prvo upoznavanje deteta sa osnovnim emocijama, njihovim značenjem i odražavanjem u društvu. Upoznavajući se sa njima, dete bolje upoznaje ljude i međuljudske odnose. Razumevanje osnovnih emocija čoveka kod deteta budi empatiju i uči ga da iste prepoznaje i kod sebe, da ih razvija ili koriguje.
Igračka je namenjena deci najmlađeg uzrasta, koji stiču prva znanja o emocijama i veoma je značajna za razvoj socijalizacije.
Pored edukativnih osobina, ova igračka utiče i na razvoj fine motorike, razvija logičko mišljenje, povezivanje i slaganje u celinu.
Višestruke akcije koje zahteva igračka Pino Slagalica Emocije – Dečak, učiniće vašeg malog dečaka zainteresovanim i zadubljenim u igranje svakoga dana.
Sirovinski sastav: drvo, papir, lepak, plastika
Proizvođač

Pino