CH-Alpha ampule, 30x25ml

6.375,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

6.375,00 RSD

Opis proizvoda

CH-Alpha je preparat sa aktivnim sastojkom FORTIGEL®, koji se sastoji od tačno određene koncentracije aminokiselina i stimuliše ćelije hrskavice (hondrocite) da proizvode novi kolagen i proteoglikane.
Ampula CH-Alpha preparata sadrži 10g sastojka FORTIGEL®, čime se CH-Alpha izdvaja kao proizvod sa najvećom koncentracijom ovog sastojka na tržištu po dnevnoj dozi.
Upotreba ovog preparata ima pozitivan efekat na obnavljanje hrskavice, a dokazano povoljno utiče i na regulisanje kolagenskog sastava u tetivama i ligamentima, kao i na regulisanje sastava same kosti.
Zglobna hrskavica nema krvne sudove i nerve, pa se osteoartritis, koji ima degenerativnu komponentu, razvija polako i skriveno. Kako bi se to sprečilo, CH-Alpha funkcioniše kao jedinstveni farmaceutski stimulator hondrocita, čime se obnavlja hrskavica.
Pakovanje CH-Alpha preparata sadrži 30 ampula.


Doziranje i način primene

Popiti jednu ampulu dnevno. Koristiti u periodu od najmanje 3 meseca.
Dobro promućkati pre upotrebe. Tečni sadržaj ampule se može rastvoriti u željenom napitku, ali se preporučuje da se ampule koriste direktno bez prethodnog rastvaranja.

Sastav
Sadržaj jedne ampule:
Fortigel®-hidrolizovani kolagen  10g
Vitamin C  60 mg

Ostali sastojci: Voda, fruktoza, limunska kiselina, ekstrakt ječmenog slada, konzervans kalijum-sorbat, zaslađivači acesulfam-kalijum, natrijkum-ciklamat, sukraloza, aroma, stabilizator mono i diglicerid masnih kiselina

Proizvođač

Gelita Health Nemačka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CH-Alpha ampule, 30x25ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *