Cubika Drveni kamion sa geometrijskim figurama, CU13425

1.999,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.999,00 RSD

SKU: 33046 Kategorije:

Opis proizvoda

CUBIKA DRVENI KAMION SA GEOMETRIJSKIM FIGURAMA je idealan izbor didaktičke igračke ako dete već voli igračke sa točkićima.
Kamion koji vozi šarene geometrijske elemente koje treba složiti po bojama i oblicima, vodeći računa o njihovom broju.
Naravno da će manja deca u početku igranja grešiti i to je čak i poželjno, jer će se na osnovu grešaka i ponavljanja naučiti gde koji element pripada.
Budući da je DRVENI KAMION SA GEOMETRIJSKIM FIGURAMA pogodan za decu od 18 meseci i stariju, vežbe fine motorike neće izostati. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih elemenata s kamiona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni.
Ova igračka ima ukupno 19 elemenata, ali dečija mašta će učiniti da se na njoj nađe bar još toliko igračaka iz dečije sobe. Ovaj kamion redovno postaje jedna od omiljenih igračaka kojom se dete svakodnevno igra.
Kvalitetno drvo iz karpatskih šuma, fino obrađene ivice i eko boje sigurne za zdravlje dece, pružaju kvalitet koji služi za igru generacijama dece.
Evropski brend Cubika stvara profesionalno dizajnirane igračke, prilagođene dečijim interesovanjima i potrebama, s ljubavlju i posvećenošću koja se ogleda u svakoj od njih.
Sirovinski sastav: drvo, boje
Proizvođač

Cubika