HyaloVag balance, intimni gel 20ml

935,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

935,00 RSD

Opis proizvoda

HyaloVag Balance intim gel je namenjen za prevenciju i tretman suvoće vulvovaginalne sluznice, kao i za regeneraciju i pospešivanje zarastanja mikrolezija vaginalnog epitela. Formulisan je na bazi natrijum hijaluronata i glicirizinske kiseline u bioadhezivnoj gel podlozi, bez dodatka boja, mirisa i konzervansa.
Zahvaljujući svojoj dobro balansiranoj formulaciji i mukoadhezivnim karakteristikama, brzo i delotvorno ublažava simptome vaginalne suvoće, povećavajući vlažnost, elastičnost i tonus vaginalne mukoze.


Način primene

Pre upotrebe obaviti higijenu intimnih delova i ruku. Ukloniti poklopac sa tube i naviti priloženi aplikator na vrh tube. Balgim pritiskom istisnuti oko 2 cm gela (doza za jednu aplikaciju) duboko u vaginu u ležećem položaju. Kod promena na spoljašnjim intimnim  delovima, gel nanositi spolja, u tankom sloju. Preporučuje se upotreba jednom dnevno, najbolje uveče pred spavanje. Ukoliko je potrebno, može se koristiti 2 puta dnevno (ujutru i uveče). Nakon povlačenja simptoma, savetuje se primena proizvoda 2-3 puta nedeljno, u cilju održavanja postignutog poboljšanja.

Sastav

Aqua, Glycerin, Poloxamer 407, Dipotassium Glycyrrhizinate, Sodium Hyaluranote, Lactic acid
Proizvođač

Esensa

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „HyaloVag balance, intimni gel 20ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *