Hypervag, intimni gel 20ml

589,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

589,00 RSD

Opis proizvoda

Hypervag Intim gel je formulisan na bazi uljanog ekstrakta kantariona i pantenola u bioadhezivnoj podlozi. Preporučuje se njegova primena kao dopuna u terapiji upala i infekcija intimne regije praćenih pojačaninim sekretom i svrabom, ali i preventivno, u cilju održavanja intimne higijene, naročito osobama koje su sklone čestim infekcijama. Kantarionovo ulje ima antibakterijsko, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo na kožu i sluzokožu. Uz dodatak pantenola, podstiče regeneraciju oštećene sluznice i otklanja neprijatnosti koje se javljaju prilikom isušivanja vaginalne sluznice kod hormonskog disbalansa ili u menopauzi. Zahvaljujući bioadhezivnim svojstvima podloge, Hypervag Intim gel oblaže sluznicu čime se ubrzava njeno zaceljenje i omogućava postepeno i kontinuirano oslobađanje delujućih sastojaka.


Način primene

Aplikovati vaginalno, uveče pred spavanje, u ležećem položaju. Nakon otvaranja tube i navijanja aplikatora, blagim pritiskom istisnuti 2 cm gela (doza za jednu aplikaciju) duboko u vaginu. Količina gela u tubi je dovoljna za 5 aplikacija. Kod površinskih rana gel nanositi u tankom sloju 2-3 puta u toku dana.

Sastav

Aqua, Glycerin, Poloxamer 407, Hypericum Perforatum Oil, Calendula Officinalis Extract, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Benzoate, Disodium EDTA , Lactic acid
Proizvođač

Esensa

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hypervag, intimni gel 20ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *