L-Carnitine 500mg, 30 kapsula

999,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

999,00 RSD

Opis proizvoda

Rekreitin L-carnitine 500 kapsule sadrže aminokiselinu L-karnitin koja učestvuje u procesima sagorevanja masti i energetskom metabolizmu. U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor. Telo se oslanja više na masti za dobijanje energije, tako štedi glikogen i to zajedno sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, produžava i povećava kapacitet vežbanja pre pojave zamora. Tokom sportskih aktivnosti L-karnitin povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma i pomaže mu da prebrodi trening. L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema. Pored toga, stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.

Doziranje i način primene

Odrasli i deca iznad 12 godina: Popiti jednu kapsulu 20-30 minuta pre i još jednu kapsulu neposredno pred trening ili intenzivnu fizičku aktivnost. Ukoliko se pimenjuje uz redukcione dijete, tada prema potrebi uzeti jednu kapsulu 60-90 min nakon jela. Preporučuje se pauza u korišćenju nakon 3 meseca kontinuirane upotrebe.

Sastav
1 kapsula sadrži 500mg L-karnitin-tartarata, silicijum-dioksid i magnezijum-stearat (sredstva protiv zgrudvavanja), aroma marakuje

Proizvođač

Esensa

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „L-Carnitine 500mg, 30 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *