Oligovit tablete 30kom

699,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

699,00 RSD

Opis proizvoda

Oligovit film tablete su kombinacija 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala. Mogu da podmire povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima kao i da nadoknade njihov nedostatak u ishrani. Oligovit film tablete se preporučuju: kao dodatak ishrani u stanjima neadekvatne ishrane (u toku dijete, gladovanja), kao dopuna vitamina i minerala u toku trudnoće i dojenja, kod premorenosti posle teškog fizičkog napora, u stanjima oporavka posle: bolesti praćenih visokim temperaturama, hirurških zahvata, kod zaostajanja u rastu, nedostatka apetita, gubitka u telesnoj masi, kod deficita nastalog zbog gastrointestinalnih i hepatobilijarnih bolesti, kod stresnih stanja u kojima su moguće povećane potrebe za vitaminima i mineralima.

Doziranje i način primene

Jedna film tableta dnevno (progutati celu film tabletu sa dovoljnom količinom tečnosti), najbolje nakon obroka. Upotreba Oligovit tableta je namenjena odraslima i deci starijoj od 12 godina.

Sastav

Vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin C, vitamin B12, niacin, pantotenska kiselina, kalcijum, molibden, hrom, fluorid, mangan, bakar, cink, magnezijum, gvožđe, jod.

Proizvođač

Galenika

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Oligovit tablete 30kom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *