Organsko ulje divljeg origana – kapi 30 ml

2.329,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

2.329,00 RSD

Opis proizvoda

Etarsko ulje divljeg origana sa aktivnim komponentama, monoterpenskim fenolima (karvakrol i timolol) ima sve veću primenu, kako u narodnoj, tako i u naučnoj medicini, zbog svog višestrukog dejstva. Dejstva etarskog ulja divljeg origana su predmet dubljeg istraživanja poslednjih godina i mnoge kliničke studije su dokazale njihovu efikasnost kod lečenja raznih oboljenja, kao i blagotvornost pri upotrebi u profilaksi i svakodnevnom životu.

Preparat Marnys Organic Oregano Oil sadrži organsko ulje iz divljeg origana i odličan je za “čišćenje” ljudskog organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje i za prevenciju i za terapiju bolesti nastalih usled prirustva bakterija, virusa i gljivica. Origano ulje je najjači biljni antiseptik, prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik (uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice). Rešava urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije. Velika prednost ovog preparata je što se pokazao kao efikasan kod akutnih i hroničnih, upornih urinarnih infekcija koje se stalno ponavljaju.  Takođe uspešno i brzo reguliše rad creva (smanjuje nadutost i gasove) i jača imuni sistem.

Doziranje i način primene

Kao digestiv se može koristiti i 3 kapi na kocki šećera, 2-3 puta dnevno.
Spoljna primena kod reumatoidnih bolova: Ulje origana razblažiti sa vodom u odnosu 1:5 i utrljati na bolno mesto.
Inhalacija: U pola litra ključale vode dodati 1 kap origano ulja i pažljivo udisati zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za decu mlađu od 10 godina i osetljive osobe koje pate od astme ili alergija. Poželjno je da tretman traje 10-14 dana i to 2-3 x 1 kap dnevno.
Promene na koži: Razrediti 30-50 kapi origano ulja u 100 ml jestivog ulja. Mazati promene na koži dva puta na dan.
Opšta upotreba: Ulje origana se koristi u meri od 1 do 3 kapi koje se sipaju u malu količinu vode ili soka. Sadržaj dobro promešati, a zatim brzo progutati bez zadržavanja u ustima. Preparat se može uzimati od 1 do 8 puta dnevno.

Sastav

čisto standardizovano etarsko ulje divljeg origana, hladno ceđeno maslinovo ulje (najvažnija aktivna komponenta, odgovorna za dejstvo je karvakrol).
Organsko maslinovo ulje: 73,9%
Organsko ulje origana: 26,1%
Količina čistog origano ulja ~8ml

Proizvođač

Marnys

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organsko ulje divljeg origana – kapi 30 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *