Pino Računaljka, 8392

1.299,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.299,00 RSD

SKU: 12677 Kategorije:

Opis proizvoda

Najbolji način za učenje brojeva i prvih računskih operacija – vizuelno i taktilno učenje uz Pino Računaljku!
razvoj fine motorike
učenje boja
učenje brojeva
učenje brojevnog niza
učenje prvih računskih operacija
dugotrajnost
kvalitetno drvo, sigurne ivice
netoksične boje na bazi vode
Didaktičko sredstvo za učenje brojeva koje je čovek koristio i u davnoj prošlosti – samo potvrđuje svoj kvalitet i ulogu i u novom, modernom dobu.
Uz pravilno korišćenje, dete će uz Pino računaljku brzo i lako naučiti brojeve, brojevni niz, odnose među brojevima, kao i osnovne računske operacije u prvoj stotini.
Pino Računaljka je najbolji način za učenje brojeva kod male dece zbog toga što deca mogu da vide broj u celoj njegovoj strukturi, te samim tim mogu lakše da shvate njegovu osnovu i odnose sa drugim brojevima, te da s njim vrše određene računske operacije.
Taktilni deo – dodirivanje perlica, jeste manipulacija jedinicama svakog broja; ona čini dete sigurnim, aktivnim i glavnim pokretačem brojanja i računanja.
Za đake prvake, Pino Računaljka je odlično sredstvo za računske operacije sabiranja i oduzimanja do 100, kao odlično učenje putem slike – vizuelno – kada dete može jasno da vidi koliko jedinica ima određeni broj, a ne da celokupan proces uči napamet, po ciframa.
Preporučujemo da vašem detetu pokažete osnovni način odnosa perlica Pino Računaljke i pojma brojeva i ono će lako usvojiti i nadograditi svoje znanje. Osmislite niz različitih matematičkih zadataka u prvoj stotini i pomozite detetu da ih predstavi. Ponavljajte i usložnjavajte zadatke kad god imate priliku za to i kada dete želi da uči na ovaj način.
Želimo vam srećno Pino brojanje i računanje!
Sirovinski sastav: drvo, boje, lepak, metal
Proizvođač

Pino