Pino Slagalica brojevi, 4515

739,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

739,00 RSD

SKU: 7839 Kategorije:

Opis proizvoda

Prvi brojevi se najlakše nauče kroz igru! Sa Pino Slagalicom Brojevi.
rana edukacija
učenje uz pomoć ilustracija
zabava uz slaganje pazli
20 elemenata
kvalitetno drvo
fina obrada, sigurne ivice
netoksične, prijatne boje
čvrsta ilustrovana podloga za slaganje
Pino Slagalica Brojevi sadrži 10 elemenata podeljenih u dva dela, koji saadrže ilustracije brojeva od jedan do deset, kao i ilustracije raznih igračaka.
Svaki broj je obojan različitim bojama što doprinosi lakšem pamćenju i prepoznavanju brojeva, ali i učenju boja kod mlađe dece.
Ilustracije igračaka su prikazane tako da obrazuju skupove od 1, 2, 3 do 10 elemenata, što ima za zadatak da podstiče mališane na shvatanje pojma jedinica u okviru nekog broja. Zatim da ih nauči koliki je jedan broj u odnosu na drugi, ali i da ceo proces učenja brojeva predstavi na zabavan i kreativan način.
Mehaničkim i vizuelnim povezivanjem dva dela slagalice, dete povezuje broj pojmova s cifrom i na taj način pamti sve što je predstavljeno na ilustracijama, što mu uveliko pomaže da vrlo brzo i lako usvoji osnovna znanja o prvih deset brojeva.
Pino Slagalica Brojevi je igračka koja će vreme za igru pretvoriti u zabavnu učionicu. Uz njenu pomoć, i deca od 3 godine uspešno savladavaju učenje brojeva, a stečeno znanje o prvim brojevima odlična je osnova za sve ostale matematičke izazove.
Sirovinski sastav: drvo, lepak, boje
Proizvođač

Pino