Pro-Visio Forte tablete 30+10 kom

1.484,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

Nema na zalihama

Proizvod trenutno nije dostupan, ali se nadamo da će uskoro ponovo biti u prodaji. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila na adresi info@apoloapoteka.rs, ukoliko biste naručili ovaj proizvod.

Opis proizvoda

Pro-visio forte pogodan je za starije osobe u prevenciji i smanjenju nastanka rizika kod promena u oku uslovljenih starenjem, kada može doći do propadanja žute mrlje i gubitka vida. Takođe je namenjen očima koje su napregnute – noćna vožnja, stres od zračenja kompjuterskih monitora, TV ekrana. Upotrebom posle operacije katarakte štiti oko od delovanja intenzivnog svetla kroz intraokularna sočiva. Mogu ga upotrebljavati i dijabetičari.

 

Doziranje i način primene

Kod odraslih i adolescenata 1 tableta dnevno ili po preporuci oftalmologa.  Tabletu ne gutati. Ostaviti da se rastopi u ustima. Pogodno za dugotrajnu primjenu.

 

Sastav

Zaslađivač sorbitol, lutein i zeaksantin, tokoferol-acetat 50%(vitamin E), suvi ostatak soka od borovnice, 25% standardizovani prirodni ekstrakt borovnice (antocijani), regulator kiselosti (natrijum-citrat), magnezijum-stearat i magnezijum-silikat, prirodno identična aroma borovnice, natrijum-selenit.

 

Proizvođač

Unimed Pharma

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pro-Visio Forte tablete 30+10 kom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *