Vitrex kapsule 30 kom

1.425,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

1.425,00 RSD

Opis proizvoda

Vitrex je dijetetski proizvod koji pomaže da se ublaže, a često i da nestanu (sa preko 80% uspeha), znaci i simptomi floaters-a u oku.
Flotersi, ili mušice su oboljenje staklastog tela oka koje se ispoljava pojavom tačkica, crtica ili duguljastih formacija koje se neprekidno kreću. Razlog nastanka ove pojave su degenerativne pojave na kolagenim vlaknima staklastog tela kao i njihovog udruživanja u u veće formacije koje bolesnici vide kao trake ili mušice. Vitrex je preparat koji deluje tako da sprečava udruživanje kolagenih vlakana i time sprečava nastanak mušica. Preporučuje se uzimanje tokom 4 meseca uz redovnu kontrolu oftalmologa. Nakon povlačenja simptoma bolesti, smatra se da je neophodno uzimati preparat jos 12 meseci.

 

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno, pre obroka.

 

Sastav

Sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, L-lizin monohidrohlorid, želatin, flavonoidi citrusa (Citrus aurantium), L-askorbinska kiselina, suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera), sredstvo protiv zgrudvavanja : magnezijum-stearat, boje: brilijantin crna, titan dioksid i patent plava.

 

Proizvođač

Optimed

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vitrex kapsule 30 kom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *