Humana SL Expert 500 g

1.199,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

Nema na zalihama

Proizvod trenutno nije dostupan, ali se nadamo da će uskoro ponovo biti u prodaji. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila na adresi info@apoloapoteka.rs, ukoliko biste naručili ovaj proizvod.

Opis proizvoda

Humana SL Expert je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane odojčadi od rođenja i male dece koja su intolerantna na kravlje mleko, uključujući galaktozemiju, intoleranciju na laktozu i alergiju na proteine iz kravljeg mleka. Ne sadrži mleko i laktozu, već je proizvedena od izolata proteina soje. Može se koristiti, ukoliko je to pedijatar prepisao, od rođenja, kao jedina hrana za odojčad ili kao dodatna hrana za odojčad posle 6. meseca starosti i za malu decu.

Način upotrebe

Prema uputstvu sa pakovanja.

Sastav

Glukozni sirup, biljna ulja (palmino, uljane repice, suncokretovo), izolat proteina soje, kalcijum-ortofosfat, emulgator: soja-lecitin, kalcijum-karbonat, kalijum-hlorid, kalijum-citrat, natrijum-citrat, magnezijum-karbonat, mešavina vitamina (vitamin C, niacin, pantotenska kiselina, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, folna kiselina, vitamin K1, biotin, vitamin D3, vitamin A), L-cistin, holinhidrogentartarat, natrijum-hlorid, taurin, L-triptofan, inozitol, gvožđe-laktat, L-karnitin, cink-oksid, bakar-sulfat, kalijum-jodat, mangan-sulfat, natrijum-molibdat.

Proizvođač

Humana

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Humana SL Expert 500 g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *