Pino Alat set, 7692

3.999,00 RSD

PDV je uračunat u cenu.

3.999,00 RSD

SKU: 8992 Kategorije:

Opis proizvoda

PINO Set Alat svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Preko igre u kojoj se koristi alat za male majstore, podstiče se razvoj i usavršavaju čulna opažanja deteta, zadovoljava se prirodna potreba radoznalosti deteta u odnosu na svet koji nas okružuje.

Igračka PINO Alat omogućava uključivanje novih nestruktuiranih materijala, koji navode na istraživanje i rešavanje praktičnih problema. Dok se igra dete stvara situaciju pod svojom kontrolom, što omogućava individualno napredovanje u savladavanju veština neophodnih za manipulisanje sa alatom. Oslanja se na predhodna iskustva iz igre i poistovećuje ih sa onim što je videlo u realnim situacijama iz svog okruženja.

Igračka podstiče na kreativnost i maštu, a u grupi omogućava bolju interakciju i kooperativnost među decom.Igra sa alatom pruža bezbroj mogućnosti, jer decu navodi na igre uloga, gde oni mogu ući u ulogu majstora (vodoinstalatera, automehaničara, električara…), trgovca (prodavca alata i sličnih stvari), ulogu tate (popravke po kući) i sl.

Manipulišući alatom iz ovog seta dete razvija sitnu motoriku, koordinaciju pokreta i razvija veštinu komuniciranja sa drugom decom. Omogućeno mu je da eksperimentiše, improvizuje, oslobođeno je od pravila i mogućnosti greške, što ga opušta i daje mu osećaj zadovoljstva. Kroz fantaziju oslobađa svoja osećanja i izražava sebe.

Sirovinski sastav: drvo, metal, boje.

Proizvođač

Pino

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pino Alat set, 7692“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *